+316 19 73 00 48 info@jacx.nl
JAxC Interieur
ontwerpt &
realiseert

Wat we doen

Je gaat verhuizen naar een nieuwe woning of wilt je huidige huis (volledig) verbouwen om een plek te creëren die perfect aansluit bij jouw gezinssituatie: dat is een geweldig vooruitzicht.

Toch kan het ook behoorlijk overweldigend zijn, vooral als je een drukke agenda hebt. Er komt namelijk veel op je af…

Welke indeling zou het beste zijn?
Hoe creëer je een stijl die je allebei mooi vindt?
Welke materialen en leveranciers moet je kiezen?
Wat zijn de stappen die je moet zetten?

JAxC interieur helpt je hierbij. Van A tot Z. Van advies en ontwerp tot realisatie. Tot in het kleinste detail. Wij staan voor je klaar vanaf de eerste tekening tot aan het eindresultaat. Voor één vaste prijs. Altijd persoonlijk. Altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. We ondersteunen je tijdens het hele proces, zodat jij je volledig kunt richten op het uitkijken naar je nieuwe woning. Een woning die écht bij je past.

Van advies tot realisatie.

1. Kennismaken

Tijdens het eerste gesprek nemen we de tijd om jouw woonwensen te inventariseren, de ruimte te bekijken en vooral: elkaar beter te leren kennen. Als we samen in zee gaan, gaan we een (intiem) traject van co-creatie aan. Je krijgt tijdens de intake dan ook alle ruimte om te ontdekken of de ‘match’ er is.

2. Maatwerkofferte

Voelt het goed? Dan krijg je van ons een offerte op maat. We rekenen altijd een vaste prijs voor het totaalproject. Zo weet jij waar je aan toe bent en hoef je je ook niet bezwaard te voelen als je een keer extra wilt overleggen.

3. Ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het ontwerp. Alle onderdelen daarvan presenteren we overzichtelijk in de vorm van 2D- en 3D- visualisaties. Zo krijg je een goed beeld van de indeling en hoe de woning (inclusief maatwerkmeubelen, -keuken en -badkamer) er in het ‘echt’ uit komt te zien. Ook geven we een kleur- en materiaaladvies voor de vloer, wanden en raambekleding en over leveranciers die je hiervoor kunt benaderen.

4. Realisatie

Zijn jullie tevreden met het ontwerp? Dan gaan onze interieurbouwers en aannemers voor je aan de slag. In deze fase hebben we veel contact samen, we betrekken jullie bij alle stappen van de verbouwing. Zo werken we samen naar een eindresultaat dat precies is wat jullie voor ogen hadden.